Uit onderzoek blijkt dat 7 procent van de 10-jarige kinderen in Amstelveen niet zwemvaardig is. Om (levens)gevaarlijke situaties te voorkomen willen wij juist deze groep oproepen alsnog te leren zwemmen.

Geef uw kind op!
Voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar is een speciaal zwemprogramma ontwikkeld in zwembad De Meerkamp. Aanmelden kan eenvoudig via: swimsafe@meerkamp.nl

Wanneer?
Het programma begint vanaf maandag 31 mei.
Beschikbare uren

  • Maandag van 18.30-19.15 uur
  • Woensdag van 15.00-15.45 uur
  • Vrijdag van 13.45-14.30 uur

Vervoer
Kan uw kind niet zelfstandig van en naar het zwembad komen? Het vervoer kan wordt geregeld via BSO Boon, neem hiervoor contact op met de gemeente via s.broersma@amstelveen.nl

Financiële drempel?
De gemeente Amstelveen vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen zwemmen. Zijn er financiële of andere drempels waardoor uw kind niet naar zwemles gaat? Neem ook dan contact op met gemeente. Samen komen we hier wel uit.

Abonnementen en meerbadenkaarten geblokkeerd

Een gezondheidscheck en andere regelgeving zoals reserveren en registreren van bezoekers is nog steeds verplicht.

Om te voldoen aan alle regelgeving moeten we ervoor zorgen dat elke bezoeker geregistreerd wordt met de dag en tijd waarop deze het zwembad bezocht heeft.

Dit gebeurt door een reservering bij de kassa te controleren of als de reservering niet gelukt is, ter plekke de bezoeker te registreren.

Abonnementen zijn geblokkeerd, zodat niemand het zwembad in kan zonder gecontroleerd te zijn.