X-mas Discozwemmen

X-mas discozwemmen

Op vrijdagavond 23 december 2022 maken we van zwembad De Meerkamp een supergave X-Mas Party. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend, swingend X-Mas zwem- en dansparadijs. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief.

Wil je graag komen discozwemmen? Alle kinderen tot 12 jaar zijn van harte uitgenodigd. Heb je geen A-diploma, dan is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+, die zwemvaardig is) het water in te gaan. De begeleider van een kind koopt een ticket (ook als je niet komt zwemmen).

De voorverkoop van de kaartjes voor het X-Mas Discozwemmen zijn gestart. Je koopt kaartjes eenvoudig online via onze webshop.

Toegangskaartjes winnen?
Je kunt 2 toegangskaartjes voor de X-Mas disco winnen. Maak daarvoor jouw mooiste creatie van deze kerstbal.

Download de kerstbal hier of haal het op bij de receptie.
Ga aan de slag en maak de kerstbal zo mooi mogelijk.
Zet je naam, leeftijd en emailadres erop en lever het uiterlijk vrijdag 16 december in bij de receptie van het zwembad.
Zaterdag 17 december wordt de winnaar van 2 vrijkaartjes voor de X-Mas disco bekend gemaakt. Deze liggen dan klaar vrijdag voor aanvang van de disco bij de receptie.
Deze winactie is voor alle kinderen tot 12 jaar.

Datum

dec 23 2022
Verlopen!

Tijd

7:00 pm - 9:00 pm

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code
Doorgaan naar artikel