Halloween disco

Halloween discozwemmen

Het Halloween Discozwemmen van aanstaande vrijdag 4 november is uitverkocht. Het is niet meer mogelijk kaartjes online of op de avond zelf te kopen.


Op vrijdagavond 4 november 2022 maken we van zwembad De Meerkamp een supergave Halloween disco. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend, swingend Halloween zwem- en dansparadijs. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief.

Wil je graag komen discozwemmen? Alle kinderen tot 12 jaar zijn van harte uitgenodigd. Heb je geen A-diploma, dan is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+, die zwemvaardig is) het water in te gaan. De begeleider van een kind koopt een ticket (ook als je niet komt zwemmen).

Toegangskaartjes winnen?
Je kunt 2 toegangskaartjes voor de Halloween disco winnen. Maak daarvoor jouw mooiste creatie van deze vleermuis.
Halloween vleermuis

Download de vleermuis hier of haal het op bij de receptie.
Ga aan de slag en maak de vleermuis zo mooi mogelijk.
Zet je naam, leeftijd en emailadres erop en lever het uiterlijk woensdag 2 november in bij de receptie van het zwembad.
Donderdag 3 november wordt de winnaar van 2 vrijkaartjes voor de Halloween disco bekend gemaakt. Deze liggen dan klaar vrijdag voor aanvang van de disco bij de receptie.
Deze winactie is voor alle kinderen tot 12 jaar.

Datum

nov 04 2022
Verlopen!

Tijd

7:00 pm - 9:00 pm

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code
Doorgaan naar artikel