Discozwemmen

Op vrijdagavond 24 juni 2022 maken we van zwembad De Meerkamp een supergave disco. We sluiten zo de Zwem4daagse af. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Op deze avond gaat het licht uit en de discolampen aan. Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief.

Wil je graag komen discozwemmen? Alle basisschool kinderen zijn van harte uitgenodigd. Heb je echter geen A-diploma, neem dan vooral je ouders mee. Ook voor hen is het één groot feest. Als je nog geen zwemdiploma hebt, is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+ en die zwemvaardig is) het water in te gaan. Ook als je niet komt zwemmen maar alleen als begeleider van een kind mee komt, koop je een ticket.

De voorverkoop is gestart. Kaarten kosten € 8,00 en je kan deze online aanschaffen via onze website. Alle deelnemers aan de Zwem4daagse kunnen gratis deelnemen aan de disco.

DISCOZWEMMEN MET LIVE DJ!

Discozwemmen is natuurlijk altijd leuk, vrijdag 24 juni 2022 maken we er een extra groot feest van. Op deze dag is onze eigen live DJ namelijk ook aanwezig. De DJ draait de nieuwste hits waar jij lekker op kunt dansen.

 

Datum

jun 24 2022
Verlopen!

Tijd

7:00 pm - 9:00 pm

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code
Doorgaan naar artikel