Zwemmen

Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie!

Tijd om lekker te komen vrijzwemmen.
Van maandag 21 februari tot en met zondag 27 februari staat zwembad de Meerkamp in het teken van de voorjaarsvakantie. Er zijn meer mogelijkheden tot recreatiezwemmen en ook kan er op bepaalde tijden extra banen gezwommen worden. Alle zwemlessen en een aantal doelgroeplessen komen in de voorjaarsvakantie te vervallen.

De openingstijden zijn daarom anders dan je gewend bent. Klik op onderstaande link voor de openingstijden in de voorjaarsvakantie https://meerkamp.nl/openingstijden/

Jungle stormbaan 2022

Tijdens het recreatief zwemmen zijn het golfslagbad, wedstrijdbad, instructiebad en warmwaterbad open. In het wedstrijdbad komt er een supergave Jungle Stormbaan. Rennen, kruipen en springen. Zie je het al voor je? Wij wel en daarom is iedereen met een zwemdiploma van harte welkom in ons wedstrijdbad om het eens te proberen. Kom golven in ons golfslagbad of glijden van onze mega lange glijbaan. Ook kan je een potje waterpolo spelen in het instructiebad waar 2 doelen staan. Het warmwaterbad met daarin verschillende balletjes is open voor de kleinere kinderen. Zij kunnen daar lekker spetteren en spelen. 

Tijdens recreatief zwemmen kun je ook gebruik maken van de bubbelbaden en de Turkse stoombaden. In de bubbelbaden kan er heerlijk gechilled worden met daarin een heerlijke geur die je zelf kan kiezen.

Datum

feb 21 - 27 2022
Verlopen!
QR code

Onderhoud

Het buitenbad is dagelijks geopend voor banenzwemmen van 08:00 t/m 10:00 uur en voor recreatiezwemmen van 10:30 t/m 17:30 uur.
Aan het binnenbad vindt onderhoud plaats:
  • het golfslagbad, instructiebad en het warmwaterbad blijven dicht tot en met dinsdag 30 augustus 2022;
  • de eerder geplande werkzaamheden aan het wedstrijdbad worden uitgesteld en daarom is het wedstrijdbad alleen gesloten op 1, 2, 3 en 11 augustus 2022.
Vanaf woensdag 31 augustus is het zwembad weer open volgens de reguliere openstelling en beginnen de zwemlessen ook weer.
Doorgaan naar artikel