Fibby clinic met Kira Toussaint

Clinic met Kira Toussaint

Net als andere zwembaden in Nederland hebben wij een wachtlijst voor zwemles. Dankzij de Nederlandse uitvinding Fibby kunnen kinderen vanaf 2 jaar nu al beginnen met oefenen. De Fibby is een innovatief zwemhulpmiddel dat jonge kinderen helpt om met hulp van hun ouders zelfredzaam te worden in en om het water. Wij denken dat het juist voor kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar, als ze nog niet op zwemles zitten, belangrijk is om te werken aan zelfredzaamheid. Daarbij is het leuke van de Fibby-methode dat ouders dit zelf met hun kind kunnen doen. Dus eerder zelfredzamer, watervrijer en straks met vertrouwen naar zwemles!

Kom Fibby uitproberen in zwembad De Meerkamp met Kira Toussaint!
Samen met Olympisch zwemster Kira Toussaint nodigen wij ouders en kinderen (2-6jr) Fibby te komen ontdekken. Op donderdag 5 januari geeft zij, samen met Fibby trainers een Fibby zwemclinic. Fibby is een innovatief zwemhulpmiddel met leer-app, waarmee ouders kinderen (2+) spelenderwijs leren zichzelf te redden na een val in het water. Uiteindelijk zelfs zonder Fibby! Door plezier te beleven, voed je het zelfvertrouwen van jouw kind dat intussen onbewust steeds zelfredzamer wordt.

Klik hier om je aan te melden voor de clinic met Kira Toussaint bij ons in de Meerkamp op donderdag 5 januari om 11:00 uur.
Plek is beperkt, deelname kost slechts € 5,- voor een ouder en een kind.

“Ik had niet verwacht dat een kind van 2 zich al zelfstandig door het water zou kunnen bewegen!”
Mark, vader van Hannah,
klik hier voor Mark’s volledige verhaal (korte video)

Hebben jullie straks (ook) de slag te pakken? Dan hebben wij een speciale aanbieding:
Fibby + 2x gratis Family Fun Swim voor slechts €69,-

  • 1x Fibby zwemhulpmiddel + leer-app t.w.v. €69,-
    Gecertificeerd zwemhulpmiddel dat jouw kind in een natuurlijke zwemhouding positioneert en stimuleert om zelf voort te bewegen door het water. Handig voor nu en straks in de zomer.
  • Gratis 2x Family Fun Swim
    Krijg toegang tot de Family Fun Swim op zondagochtend 09:00-10:00 uur

Datum

jan 05 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 am - 12:00 pm

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code
Doorgaan naar artikel