Zwemmen

Meivakantie

Het is meivakantie!

Tijd om lekker te komen vrijzwemmen.
Van maandag 24 april tot en met zondag 7 mei staat zwembad de Meerkamp in het teken van de meivakantie. Er zijn meer mogelijkheden tot recreatiezwemmen en ook kan er op bepaalde tijden extra banen gezwommen worden. Een aantal doelgroeplessen komen te vervallen.

De openingstijden zijn daarom anders dan je gewend bent. Klik op onderstaande link voor de openingstijden in de meivakantie https://meerkamp.nl/openingstijden/

Jungle stormbaan 2022

Tijdens het recreatief zwemmen zijn het golfslagbad, wedstrijdbad, instructiebad en warmwaterbad open. In het wedstrijdbad komt er een supergave Jungle Stormbaan. Rennen, kruipen en springen. Zie je het al voor je? Wij wel en daarom is iedereen met een zwemdiploma van harte welkom in ons wedstrijdbad om het eens te proberen. Kom golven in ons golfslagbad of glijden van onze mega lange glijbaan. Ook kan je een potje waterpolo spelen in het instructiebad waar 2 doelen staan. Het warmwaterbad met daarin verschillende balletjes is open voor de kleinere kinderen. Zij kunnen daar lekker spetteren en spelen. Op vrijdag 28 april wordt er weer watervoetbal georganiseerd tussen 13:00 – 16:00.

Tijdens recreatief zwemmen kun je ook gebruik maken van de bubbelbaden en de Turkse stoombaden. In de bubbelbaden kan er heerlijk gechilled worden met daarin een heerlijke geur die je zelf kan kiezen.

Vanaf vrijdag 28 april gaat ons buitenbad weer open met extra veel banenzwemmen en recreatiezwemmen. Wij hopen op mooi weer!

Datum

apr 24 2023 - mei 07 2023
Verlopen!
QR code
Doorgaan naar artikel