Jungle stormbaan 2022

Voorjaarsvakantie

Zwembad De Meerkamp is in de voorjaarsvakantie van maandag 27 februari tot en met zondag 5 maart geopend volgens het vakantierooster en kan er extra veel recreatie en banen gezwommen worden. Vanwege zwemles zijn in de vakantie ’s ochtends vroeg vijf van de zes banen beschikbaar voor het banenzwemmen.

Bekijk hier het vakantie rooster.

Carnaval discozwemmen
In zwembad De Meerkamp begint de vakantie eigenlijk al op vrijdagavond 24 februari: van 19:00 tot 21:00 is er carnaval discozwemmen. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend, swingend carnaval zwem-en dansparadijs. Zwemmen wordt zo nog leuker. Iedereen tot 12 jaar is van harte welkom; begin de vakantie swingend en zingend met je vrienden. Supergezellig en ook nog eens sportief.

Koop je kaartjes voor het Carnaval discozwemmen hier eenvoudig online.

Watervoetbal

Donderdag 2 maart van 13:00 tot 16:00 uur kan iedereen met minimaal een zwemdiploma A meedoen met watervoetbal in het wedstrijdbad van zwembad De Meerkamp. Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij wordt gespeeld in een zwembad met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. De bal is een stuk groter dan bij normaal voetbal. Watervoetbal is voor iedereen leuk, omdat de techniek heel anders is dan bij gewoon voetbal. Bij watervoetbal heb je namelijk meer kracht nodig om de bal te schoppen vanwege het water. Ervaren veld- of zaalvoetballers hebben bij watervoetbal veel minder voordeel ten opzichte van onervaren spelers.

Vrije inloop. Kom langs en doe mee!

 

Jungle Strombaan in het wedstrijdbad

In het wedstrijdbad ligt elke middag vanaf 12:30 uur de Jungle Stormbaan klaar (behalve donderdag 2 maart dan gaan we watervoetballen). Iedereen met een zwemdiploma kan op de stormbaan lekker rennen, kruipen, springen en vanaf plonsen.

Kom gezellig zwemmen in de voorjaarsvakantie. Tot dan!

 

Datum

feb 27 2023 - mrt 05 2023
Verlopen!
QR code
Doorgaan naar artikel