Vrijdagavond activiteiten

Nieuw in zwembad De Meerkamp: Iedere vrijdagavond een andere activiteit.

Seniorendisco

Een keer per maand wordt het golfslagbad van 19:00 – 21:00 uur gereserveerd voor 50+ers die op zoek zijn naar gezelligheid. Het zwembad wordt omgetoverd tot seniorendisco. Kom gezellig zwemmen, bubbelen of kletsen onder het genot van muziek uit de jaren 60, 70 en 80.

Discozwemmen

Een keer per maand is er discozwemmen voor ieder kind tot 12 jaar. Onze collega’s maken van deze disco een waar feestje. De dj zorgt voor de heerlijkste muziek met de nieuwste nummers. Het zwembad wordt van 19:00 – 21:00 uur met vrolijk gekleurde lampen en speciale lichteffecten omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Ouders zijn uiteraard ook uitgenodigd ook zij dienen een kaartje aan te schaffen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via onze online webshop.

Vriendinnen Night

Vriendinnen Night staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor jou en je vriendinnen. Dames vanaf 13 jaar kunnen een keer per maand samen vrij zwemmen, even bijkletsen en genieten van een ontspannen avond met lekkere muziek. Een avond met en onder de meiden. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Een keer per maand van 19:00 – 21:00 uur, let op! er zijn wel mannelijke toezichthouders aanwezig.

DatumActiviteitWaar
Vrijdag 30 septemberSeniorendiscoGolfslagbad
Vrijdag 7 oktoberDiscozwemmenGolfslagbad
Vrijdag 14 oktoberVriendinnen NightGolfslagbad
Vrijdag 28 oktoberSeniorendiscoGolfslagbad
Vrijdag 4 novemberDiscozwemmen (Halloween)Golfslagbad
Vrijdag 11 novemberVriendinnen NightGolfslagbad
Vrijdag 2 decemberDiscozwemmenGolfslagbad
Vrijdag 9 decemberVriendinnen NightGolfslagbad
Vrijdag 23 decemberSeniorendiscoGolfslagbad

Delen:

Doorgaan naar artikel