Verjaardagspartijtjes

Bij AmstelveenSport vier je de leukste en actiefste kinderfeestjes*. Wij hebben de gymnastieklokalen, sporthallen én zwembad De Meerkamp om jouw feest helemaal tot een succes te maken.

Zeemeerminfeestje
Verander op jouw feestje in een prachtige zeemeermin! Tijdens het feestje, verkleden wij jou en je vriendjes en vriendinnetjes als een echte zeemeermin met een kleurige zeemeerminnenstaart en een zwemvin. Daarna gaan jullie samen met onze “echte” zeemeermin zwemmen in het warmwaterbad.

Zeemeerminfeestjes zijn altijd op zaterdag. Het zeemeermin feestje is met minimaal 6 en maximaal 15 kinderen. De kinderen moeten een A en B diploma hebben. Wil je voor het feestje nog iets eten? Dan is het verstandig ook even contact op te nemen met Sportcafé de Meerkamp (020 441 65 61).

Golfslagbadfeest
Jouw (verjaardags)feest is pas echt onvergetelijk als je het in ons golfslagbad viert! Je kunt het hele golfslagbad met geweldige golven, een giga glijbaan, een echte wildwaterkreek en warme bubbelbanken exclusief voor jouw feestje afhuren! Het golfslagbad is alleen op zaterdag te huur en je huurt altijd inclusief 2 lifeguards.

Feestje in het zwembad
Natuurlijk kunt je ook gewoon tijdens onze openingstijden je verjaardagsfeestje vieren. Je hoeft voor een feestje zonder begeleiding of eten niet de reserveren. Wil je na het zwemmen nog iets eten? Dan is het verstandig een feestje te boeken bij Sportcafé de Meerkamp (020 441 65 61).

Feestje in de sportzaal
Je kunt je sportfeestje natuurlijk ook helemaal zelf invullen. In een gymzaal, sportzaal of sporthal organiseer jij een actief feestje*, zoals jij dat wilt. Laat je het liever aan een professional over? Wij werken samen met de Sportkidsclub en Monkeymoves. Feestjes van de Sportkidsclub of Monkeymoves zijn in al onze locaties mogelijk.

BeweegBox
Kom met je vriendjes twee uur lang lekker actief met ons feesten in de Beweegbox! De Beweegbox is een superleuke, uitdagende en interactieve sport- en spelruimte. Wij zorgen met onze ervaren, gediplomeerde spelbegeleiders voor de leukste balsporten, klim en klauteren parcoursen en de spannendste games. Met de grote interactieve spelwand kun je dansen, beestjes pletten, basketballen, volleyballen en honkballen. Wil je echt tot het uiterste gaan? Kom dan met ons lasergamen of freerunnen! Wat je ook wilt doen, wij maken jouw party een onvergetelijk feest!

Ben je net zo enthousiast als wij?
Boek dan nu je feestje! Vul het formulier gerust in, je zit nog nergens aan vast. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze afdeling verhuur 088 8585 155, verhuur@amstelveensport.nl

* Onze accommodaties zijn uitsluitend te huur voor sportieve activiteiten. Eten en drinken is in de sportaccommodaties niet toegestaan.

Delen:

Doorgaan naar artikel