In zwembad De Meerkamp wordt sinds kort Aqua Yochi gegeven. Aqua Yochi is een mix van yoga, tai chi en stretch oefeningen in het extra verwarmd water bad van De Meerkamp. De waterdiepte is 1,25 meter zodat de les staand gevolgd kan worden, maar er ook tijd en ruimte is voor relaxed ronddrijven in het warme water.

De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Aqua Yochi bevordert de concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans van lichaam en geest. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau de oefeningen uitvoeren.

De Aqua Yochi lessen zijn op donderdag om 19:15 in De Meerkamp. Deelnemers hoeven zich niet van te voren in te schrijven maar kunnen wekelijks een los kaartje kopen of een abonnement voor 12x kopen. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen per les.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp