AquaBootcamp

AquaBootcamp is een pittige training met afwisselende oefeningen met gebruik van verschillende materialen. AquaBootcamp is met name gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en kracht. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. De diverse oefeningen worden uitgevoerd op de maat van speciaal geselecteerde muziek, wat een motiverende en stimulerende werking heeft. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt.

Les
De AquaBootcamp wordt aangeboden tijdens Amstelveen Beweegt Gezond en Amstelveen Beweegt Samen.
En als aparte les:
Maandag 20.00 -21.45 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
Aan de AquaBootcamp kunt u deelnemen tijdens Amstelveen Beweegt Gezond en Amstelveen Beweegt Samen deelnemen met een losbad, een 12 badenkaart, een losbad 65+ en een 12 badenkaart 65+. ‘s Avonds kunt u uitsluitend deelnemen met een losbad aquasporten en een 12 badenkaart auqasporten.
Klik hier voor de tarieven
.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp