AquaBoxing

Wilt u eens flink aan uw conditie werken en bent u daarvoor op zoek naar de meest uitdagende aquasport van het moment? Kom dan eens meedoen aan AquaBoxing. AquaBoxing is een hoge intensiteitstraing. Bij Aquaboxing worden van laag naar hoog tempo allerlei spierversterkende oefeningen aangeboden. Er wordt gebruik gemaakt van diverse stoot en schoptechnieken. Aquaboxing wordt uitgevoerd in borstdiep water, en is zeer geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren.

Ook is het een perfecte sport als u uw figuur op een sportieve wijze wilt corrigeren. Alle lessen beginnen rustig met oefeningen om de spieren op te warmen. Vervolgens gaat het tempo geleidelijk omhoog en worden de verschillende oefeningen behoorlijk inspannend. Een les eindigt na 45 minuten met de zogenaamde warmingdown, oefeningen om het lichaam weer tot rust te brengen.

Les
Woensdag 20.15 – 21.00 uur
Donderdag 21.15 – 22.00 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen aan AquaBoxing met een losbad aquasporten of een 12 badenkaart aquasporten.
Klik hier voor de tarieven.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp