AquaFitness

Als u veel plezier heeft in zwemmen en u wilt eens wat meer doen dan banen zwemmen alleen, dan is AquaFitness iets voor u. AquaFitness is een Medium Intensiteitstraining (M.I.T.). De les bestaat uit zeer gevarieerde oefenvormen en er wordt gebruik gemaakt van alle soorten materiaal die De Meerkamp ter beschikking heeft. Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan zwemslagen, zwemmend redden, kunstzwemmen, balspelen en soms wordt er les gegeven op muziek. De lessen worden gegeven in het diepe bad. Het is dan ook een vereiste dat u de zwemkunst beheerst. Het zijn lessen waarin hard wordt gewerkt aan uw algemene conditie, maar waar ook ruimte is voor plezier en gezelligheid. De lessen duren 30 minuten.

Les
De lessen worden gegeven tijdens onze programma’s Amstelveen Beweegt Gezond (ABG) en Amstelveen Beweegt Samen (ABS)

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt tijdens Amstelveen Beweegt Gezond en Amstelveen Beweegt Samen naar binnen met een losbad, 12 badenkaart, losbad 65+ en 12 badenkaart 65+. De 12 badenkaart aquasporten is ook geldig tijdens de ABG en ABS.
Klik hier voor de tarieven.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp