AquaFit

AquaFit is een zeer gevarieerde training op drie niveaus

AquaFit 💪💪💪
Als je op zoek bent naar een flinke work-out in het water dan zijn de AquaFit 💪💪💪 lessen iets voor jou.
AquaFit 💪💪💪 heeft oefeningen met een steeds afwisselend inspanningsniveau in heupdiep water. De intensiteit van de oefeningen gaat van laag naar hoog en dat maakt de training uiterst effectief. Zo stap je het water uit met het gevoel écht iets gedaan te hebben.

AquaFit 💪💪
Ben je geen beginner meer, maar zie je sporten op gevorderd niveau nog niet zitten? Dan hebben wij de AquaFit 💪💪 lessen voor je! Je kunt met deze training je conditie opbouwen naar een echt goede conditie. De oefeningen zijn niet alleen gericht op conditie maar ook op krachtopbouw.

AquaFit 💪
Wil je eigenlijk heel graag sporten, maar ben je bang dat je nog niet mee kan komen bij een van de aquasporten? De AquaFit 💪 trainingen zijn er speciaal voor jou. In de AquaFit 💪 training kun je met weinig lichamelijke belasting toch sportief je conditie verbeteren. AquaFit 💪 is dus bij uitstek geschikt voor jou. Deze lessen kun je ook volgen om op te warmen voor een zwaardere training, om af te koelen of bij herstel van een blessure.

Les
Kijk voor lesdagen en tijden bij de openingstijden.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
Je kunt overdag deelnemen met een los bad AquaFit, een los bad AquaFit 65+, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
‘s Avonds kun je deelnemen met een los bad AquaMix, een 12-lessenkaart Aquasporten, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
Klik hier voor de tarieven.

Delen:

Doorgaan naar artikel