COVID UPDATE per 26/11/21

Nieuwe coronamaatregelen
Op vrijdag 26 november is er een nieuwe persconferentie geweest met daarin een aanscherping van de coronamaatregelen.

Gelukkig kun je blijven zwemmen!
Als je boven de 13 jaar bent, moet je vanaf 28 november wel even je coronapas laten scannen. Ook als je jouw kind naar zwemles brengt. Dat kan bij de receptie. Het werkt het snelst als je de corona-app al op het scherm van je mobiel klaar hebt staan.

Abonnementen en meerbadenkaarten
We willen de abonnementen en meerbadenkaarten zo lang mogelijk geldig houden. Dat betekent dat we je dringend willen vragen om altijd langs de receptie te lopen om je coronapas te laten scannen. Ook als je een abonnement of meerbadenkaart hebt.

Mondkapjes
In publieke ruimtes zijn mondkapjes verplicht. Als je de entreehal binnenloopt, moet je dus een mondkapje dragen. Nadat je jouw coronapas hebt laten scannen loop je via onze eenrichtingsweg naar zwemzaal waar de mondkap af mag.

Looproutes, douches en kleedkamers
Wij hanteren eenrichtingsverkeer. Dat wil zeggen dat je van te voren je badkleding thuis aantrekt en je kleding die erover zit pas uitdoet aan de badrand. Na gebruik van het zwembad kan er gebruik gemaakt worden van de douches en kleedkamers.

We wensen je veel zwemplezier.

Tot snel!
Het team van De Meerkamp

Delen:

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Wij zijn tot 17:00 uur geopend

Vanaf 28 november moet je, als je 13 jaar of ouder bent, langs de kassa om je coronapas te laten scannen. In onze gehele accommodatie is het dragen van een mondkapje verplicht, op zwemzaal mag deze af.

Wij zijn tot 17:00 uur geopend, alle avondlessen komen te vervallen.

Je kunt overigens vanaf nu je entreekaartje ook online kopen!

Klik hier om direct je kaartje te kopen.

Doorgaan naar artikel