Hydro Fysio Fit

Bent u herstellende van een blessure? Of ervaart u (pijn) klachten tijdens of na het uitoefenen van sport? Dan is Hydro Fysio Fit wellicht iets voor u.

Onder begeleiding van een Fysiotherapeut
Hydro Fysio Fit is een groepsles in De Meerkamp welke wordt verzorgd door een (sport-)fysiotherapeut van Medisch Centrum IBIS. Tijdens deze les worden functionele oefeningen uitgevoerd ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op zowel kracht, lenigheid als conditie. Door de opwaartse druk van het water worden spieren en gewrichten minder belast. Op laagdrempelige wijze wordt aandacht gegeven aan zowel mensen met een verleden met fysieke klachten als mensen met huidige klachten en uiteraard ter preventie van klachten aan het bewegingsapparaat. Naar aanleiding van uw klachten krijgt u persoonlijk advies voor het uitvoeren van de oefeningen. De les vindt plaats in het instructiebad in ondiep water. Nadat u een aantal lessen Hydro Fysio Fit heeft gevolgd kunt u desgewenst op een verantwoorde manier doorstromen naar de diverse aqualessen die gegeven worden in De Meerkamp.

Les

Dag en Tijd 08.00 – 09.00 uur
Dinsdag 07.45 – 08.00 uur instructiebad open
Dinsdag 08.00 – 08.45 uur groepsles
Dinsdag 08.45 – 09.00 uur eventuele individuele vragen


Vakanties en feestdagen

In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen aan Hydro Fysio Fit met een losbad aquasporten en een 12 badenkaart aquasporten. 
Klik hier voor de tarieven

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp