Hydro Fysio Fit

Bent u herstellende van een blessure? Of ervaart u (pijn) klachten tijdens of na het uitoefenen van sport? Dan is Hydro Fysio Fit wellicht iets voor u.

Hydro Fysio Fit is een groepsles in De Meerkamp welke wordt verzorgd door een (sport-)fysiotherapeut van Medisch Centrum IBIS. Tijdens deze les worden functionele oefeningen uitgevoerd ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op zowel kracht, lenigheid als conditie. Door de opwaartse druk van het water worden spieren en gewrichten minder belast. Op  laagdrempelige wijze wordt aandacht gegeven aan zowel mensen met een verleden met fysieke  klachten als mensen met huidige klachten en
uiteraard ter preventie van klachten aan het bewegingsapparaat. Naar aanleiding van uw klachten krijgt u persoonlijk advies voor het uitvoeren van de oefeningen.
Nadat u een aantal lessen Hydro Fysio Fit heeft gevolgd kunt u desgewenst op een verantwoorde manier doorstromen naar de diverse aqualessen die gegeven worden in De Meerkamp.

De les is op dinsdag

Tijd 08:00-09:00 uur
07:45-08:00 uur instructiebad open
08:00-08:45 uur groepsles
08:45-09:00 uur eventuele individuele vragen

In schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Waar
De les vindt plaats in het instructiebad in ondiep water.
Prijs
Hydrofysiofit is een aquasport.

Klik hier voor de tarieven