Vanaf 26 augustus 2019 gaat onze dagprogrammering veranderen. Hieronder ziet u een korte samenvatting van de belangrijkste veranderingen. Het is altijd verstandig de website te checken voor u naar de les van uw keuze gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aquasporten
Om te zorgen dat de oefeningen in onze lessen meer passen bij uw behoeften en conditieniveau, gaan we inhoud en de namen van onze activiteiten veranderen. Aankomend seizoen kunt u onder meer deelnemen aan lichte intensiteitstraining (LIT, voorheen MBVO), medium intensiteitstraining (MIT, voorheen Hydrofit), hoge intensiteitstraining (HIT, voorheen Aquarobic) en dans intensiteitstraining (DIT).

Amstelveen Beweegt Gezond (ABG)
We hebben de woensdagochtend ABG toegevoegd aan het rooster. In het nieuwe seizoen kunt u dus op maandag, woensdag en vrijdag deelnemen aan ABG. ABG is alleen voor volwassenen. Tijdens dit programma kunt u banenzwemmen maar ook aan diverse aquasporten deelnemen. U kunt met een losbad (65+), een 12 badenkaart (65+) en met een aquasportkaart deelnemen aan deze activiteit.

Amstelveen Beweegt Samen (ABS)
ABS is nieuw in het rooster. Op dinsdag en donderdag kunt u deelnemen aan ABS. ABS is voor volwassenen en ouders met kinderen. Dit is een sportieve ochtend of middag, waarbij u kunt banenzwemmen en kunt meedoen aan diverse aquasporten, met of zonder uw kind. U kunt met uw kind bijvoorbeeld meedoen aan Peutersurvival. Daarna kunt u een van onze trainingen volgen terwijl uw kind in de speelhoek onder toezicht vermaakt wordt. De speelhoek is voor kinderen vanaf 1,5 jaar in zwemkleding, met zwembandjes. U kunt met een losbad (65+) of 12 badenkaart (65+) deelnemen aan de Peuter survival. Is uw kind 2 jaar? Dan is een aquasportkaart voordeliger.

PeuterSurvival
Is uw kind een echte doener? Houdt u uw hart vast als u een sloot ziet? Dan is Peuter survival echt iets voor uw kind. Tijdens de lessen wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen. De lessen zijn voor ouder en kind. Uw kind moet minimaal 1,5 jaar oud zijn. U kunt met een losbad of 12 badenkaart deelnemen aan de Peuter survival. Is uw kind 2 jaar? Dan is een aquasportkaart voordeliger.

Family Fun Swim
vanaf 31 augustus is er op zaterdag van 10.00 tot 10.45 uur Family Fun Swim. Een super gezellige ochtend waar ouders en kinderen mee kunnen doen aan diverse activiteiten in het golfslagbad. Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 11 jaar. U kunt met twee personen aan Family Fun Swim deelnemen met uw aquasportkaart. Neemt u gezellig het hele gezin mee? Dan kost elke extra persoon € 4,20.

Openingstijden
De aanpassingen in onze dagprogrammering hebben gevolgen voor onze algemene openstelling voor het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Checkt u de openingstijden voor u ons bezoekt?

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp