golfslagbad

Onderhoud

Deze week zijn we begonnen met onderhoudswerkzaamheden aan de binnenbaden. Het golfslagbad, instructiebad en het warmwaterbad waren daarom gesloten. Het is helaas net als je gaat klussen in je huis: heb je eenmaal het behang van de muren gestoomd, komt er een scheur in de muur te voorschijn en moet je vervolgens eerst stucen. Zo is het deze week ook gegaan met het onderhoud aan de baden. Nu blijkt dat er meer onderhoud nodig is om straks weer op een veilig te kunnen zwemmen. Daarom blijven aan aantal baden helaas langer gesloten.

Concreet betekent dit:
• het golfslagbad, instructiebad en het warmwaterbad dicht blijven tot en met dinsdag 30 augustus 2022;
• de eerder geplande werkzaamheden aan het wedstrijdbad worden uit-gesteld en daarom is het wedstrijdbad alleen gesloten op 1, 2, 3 en 11 augustus 2022.

Buitenbad
Het buitenbad is tot en met zondag 28 augustus 2022 dagelijks open:
• Banenzwemmen: dagelijks van 08.00 tot en met 10.00 uur;
• Recreatief zwemmen: dagelijks van 10.30 tot en met 17.30 uur.

Koop je kaartje online
Koop je toegangskaartje snel en eenvoudig online. Dit is met name handig als je in het buitenbad gaat zwemmen. Je hoeft dan niet eerst naar binnen om bij de receptie een kaartje te kopen. Print het e-ticket uit of scan het vanaf je telefoon bij de poortjes. Meer informatie en het kopen van een e-ticket op: online tickets

Vanaf woensdag 31 augustus is zwembad weer open volgens de reguliere openstelling en beginnen de zwemlessen ook weer.

Mochten de onderhoudswerkzaamheden mee vallen en we toch weer eerder open kunnen, informeren we je daar zo snel mogelijk over.

golfslagbad

Delen:

Onderhoud

Het buitenbad is dagelijks geopend voor banenzwemmen van 08:00 t/m 10:00 uur en voor recreatiezwemmen van 10:30 t/m 17:30 uur.
Aan het binnenbad vindt onderhoud plaats:
  • het golfslagbad, instructiebad en het warmwaterbad blijven dicht tot en met dinsdag 30 augustus 2022;
  • de eerder geplande werkzaamheden aan het wedstrijdbad worden uitgesteld en daarom is het wedstrijdbad alleen gesloten op 1, 2, 3 en 11 augustus 2022.
Vanaf woensdag 31 augustus is het zwembad weer open volgens de reguliere openstelling en beginnen de zwemlessen ook weer.
Doorgaan naar artikel