Over ons

De Meerkamp: een vriendelijk, veelzijdig zwem- en recreatiebad. Ons complex bestaat uit vier binnenbaden met veel recreatieve voorzieningen en twee buitenbaden met een speelweide. Wij zijn vrijwel elke dag van het jaar de hele dag geopend.

De Meerkamp voor jong en oud!
In zwembad De Meerkamp leren wij zowel onze jonge gasten als volwassenen zwemmen. Daarnaast is het familiezwemmen op zondag al jarenlang een gewaardeerde activiteit. Kinderpartijtjes zijn populair en de maandelijkse disco’s voor kinderen tot 13 jaar worden druk bezocht. Scholen en bedrijven kunnen kiezen uit speciale arrangementen. Tijdens schoolvakanties heeft De Meerkamp leuke spelprogrammas voor onze (jeugdige) gasten. Volwassenen hebben volop keus uit begeleide watersporten, zoals Aquarobics, Meer Bewegen voor Ouderen, Baby- en Peuterzwemmen en nog veel meer.

Ook het water is bijzonder
Wij zuiveren ons water met behulp van ozon. Dat betekent veel minder gebruik van chloor en dat maakt ons bad ook erg geschikt voor cara- en allergiepatiënten!

Een golfslagbad met veel extra’s
Er is een waterglijbaan van 60 meter, een wildwaterkreek, meerdere whirlpools, jetstreams, bubbelbanken en voor de allerkleinsten een peuterbadje. Turkse tuinen, kruidenbaden en een solarium (tegen geringe betaling)
maken het bad compleet. Het restaurant heeft ook een uitgiftebalie bij het golfslagbad en het buitenbad.

Banenzwemmers komen ruim aan hun trekken
Voor de vele mensen die regelmatig een baantje willen trekken zijn de 25 meter baden op meerdere uren per week gereserveerd. Vroege vogels zowel als avondmensen kunnen volop terecht.

Wij leren iedereen goed zwemmen…
Op het gebied van zwemlessen heeft De Meerkamp een uitstekende naam. De Nationale Raad van Zwemdiploma´s beoordeelt de kwaliteit van het afzwemmen continu als zeer goed. Vanaf zeer jonge leeftijd brengen wij kinderen de kunst van het zwemmen stapsgewijs bij. Befaamd zijn de Baby- en Peuterlessen waarin de kleintjes samen met hun ouder(s) op een speelse manier wennen aan water. Vanaf 4 jaar wordt er echt gelest. Wij geven ook les aan – steeds meer – volwassenen.

Aquasporten en doelgroepen
Om in conditie te blijven, maar ook omdat het gewoon leuk is om te doen, organiseert De Meerkamp verschillende vormen van aquasport, zoals Aquarobics, Aqua Thaibo, Aqua kidz, Aquafitness, Hydrofit, Slagvaardigheid en conditieverbetering, Zwangerschapszwemmen en Meer Bewegen voor Ouderen.

Zomer in De Meerkamp
Rond 1 mei gaan onze buitenbaden open tot medio september.
U kunt het hele zomerseizoen zwemmen met onze aantrekkelijke zomerabonnementen voor het hele gezin. Voor losse dagkaarten geldt in de zomervakantie een bescheiden toeslag. Hiervoor krijgt u er een complete zwem- en recreatieaccommodatie bij; een groot kinderbad en een 25 meter bad vormen het ‘natte deel’ van de Meerkamp buiten. Daarnaast is er een groot en ruim zonneterras met gratis ligstoelen en banken. Op het buitenterrein kan iedereen naar hartelust spelen en sporten. Er is een omheinde speeltuin voor de kleintjes, een springkussen en tokkelbaan voor de oudere kids; een beach- en voetvolleyterrein, basketbalveld, kunstgras pannaveldjes en een voetbalveld. En dan blijft er nog genoeg ruimte op de ligweide om lekker te luieren…

Het buitenbad is open!

Het buitenbad is elke dag van 08.00 - 17.00 uur geopend.
Reserveren is verplicht.

Het binnenbad van zwembad De Meerkamp in ieder geval tot en met dinsdag 2 maart 2021 gesloten.

Vind je het buitenbad iets te koud maar wil je wel vaker thuis bewegen?
Doe dan mee met beweegvideo's op onze website www.amstelveensport.nl of op ons online beweegplatform https://bewegen.amstelveensport.nl/

Veel succes en blijf bewegen!