Verjaardagspartijtjes

Bij AmstelveenSport vier je de leukste en actiefste kinderfeestjes*. Wij hebben de gymnastieklokalen, sporthallen én zwembad de Meerkamp om uw feest helemaal tot een succes te maken.

Zeemeerminfeestje
Verander uw kind op uw feestje in een prachtige zeemeermin! Tijdens het feestje, verkleden wij uw kind en haar vriendjes en vriendinnetjes als een echte zeemeermin met een kleurige zeemeerminnenstaart en een zwemvin. Daarna gaan ze samen met onze “echte” zeemeermin zwemmen in het golfslagbad. Aan het eind van het feestje krijgt iedereen een echt zeemeermin- of zeemeermandiploma! Zeemeerminfeestjes zijn altijd op zaterdag van 17.00 – 18.00 uur. Als u wilt, kunnen de kinderen van 15.30 tot 17.00 uur eerst nog even spelen in het golfslagbad. Het zeemeermin feestje is met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. De kinderen moeten een A en B diploma hebben.
In overleg met het Sportcafé De Meerkamp kunt u na het feestje een iets lekkers eten in het restaurant. Zij hebben een arrangement met een kidsbox met een pakje drinken, een snack, patat en een ijsje.

Golfslagbadfeest
Uw (verjaardags)feest is pas echt onvergetelijk als u het in ons golfslagbad viert! U kunt het hele golfslagbad met geweldige golven, een giga glijbaan, een echte wildwaterkreek en warme bubbelbanken alleen voor uw feestje afhuren! Het golfslagbad is op zaterdag te huur inclusief 2 lifeguards.

Feestje in het zwembad
Natuurlijk kunt u ook gewoon tijdens onze openingstijden uw verjaardagsfeestje vieren. U hoeft voor een feestje zonder begeleiding of eten niet de reserveren.
Wilt u na het zwemmen nog iets eten? In Sportcafé de Meerkamp boekt u uw feestje inclusief eten, drinken en een ijsje. Bel 020 441 65 61 voor meer informatie.

Zaalhuur
U kunt uw sportfeestje natuurlijk ook helemaal zelf invullen. In een gymzaal organiseert u een actief feestje*, zoals u dat wilt.
Laat u het liever aan een professional over? Wij werken samen met de Sportkidsclub en Monkeymoves. Feestjes van de Sportkidsclub of Monkeymoves zijn in al onze locaties mogelijk.

BeweegBox
Kom met uw kinderen of vrienden twee uur lang lekker actief met ons feesten in de Beweegbox! De Beweegbox is een superleuke, uitdagende en interactieve sport- en spelruimte. Wij zorgen met onze ervaren, gediplomeerde spelbegeleiders voor de leukste balsporten, klim en klauteren parcoursen en de spannendste games. Met de grote interactieve spelwand kunt u dansen, beestjes pletten, basketballen, volleyballen en honkballen. Wilt u echt tot het uiterste gaan? Kom dan met ons lasergamen of freerunnen! Wat u ook wilt doen, wij maken uw party een onvergetelijk feest! Kijk voor meer informatie hier: https://www.amstelveensport.nl/feestje-met-de-bus-of-in-the-box/

BeweegBus
Voor uw actieve feestje komen we met de BeweegBus naar u toe!
We organiseren samen met u, op iedere gewenste locatie, het allerleukste (verjaardags)feestje.
De Beweegbus zit vol met superleuke en uitdagende sporten & spellen. Zo kunt u balsporten doen, springen op een luchtkussen, kickboksen, steppen, skelteren en waveboarden. Kijk voor meer informatie hier: https://www.amstelveensport.nl/feestje-met-de-bus-of-in-the-box/

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de huur van één van onze accommodaties,neem dan contact op met onze afdeling verhuur 088 8585 155 of via verhuur@amstelveensport.nl

* Onze accommodaties zijn uitsluitend te huur voor sportieve activiteiten. Eten en drinken is in de sportaccommodaties niet toegestaan.