Verjaardagspartijtjes

Bij AmstelveenSport vier je de leukste en actiefste kinderfeestjes*. Wij hebben de gymnastieklokalen, sporthallen én zwembad de Meerkamp om jouw feest helemaal tot een succes te maken.

Zeemeerminfeestje
Wordt op jouw feestje een prachtige zeemeermin! Tijdens jouw feestje, verkleden wij je als een echte zeemeermin met een kleurige zeemeerminnenstaart en een zwemvin. Daarna ga je samen met onze “echte” zeemeermin zwemmen in het golfslagbad.  Aan het eind van het feestje krijgt je een echt zeemeermin- of zeemeermandiploma! Zeemeerminfeestjes zijn altijd op zaterdag van 17.00 – 18.00 uur. Als je wilt, kun je van 15.30 tot 17.00 uur eerst nog even spelen in het golfslagbad.
Het zeemeermin feestje kost € 15,50 per kind. Het feestje is met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. De kinderen moeten een A en B diploma hebben.
In overleg met het Sportcafé De Meerkamp kun je na het feestje een iets lekkers eten in het restaurant. Voor € 5,95 extra krijg je een kidsbox met een pakje drinken, een snack, patat en een ijsje.

Golfslagbadfeest
Jouw verjaardagsfeest is pas echt onvergetelijk als je het in ons golfslagbad viert! Je kunt het hele golfslagbad met geweldige golven, een giga glijbaan, een echte wildwaterkreek en warme bubbelbanken alleen voor jouw feestje afhuren! Het golfslagbad is op zaterdag te huur vanaf € 364,80 per uur inclusief 2 lifeguards.

Feestje in het zwembad
Natuurlijk kun je in zwembad De Meerkamp ook gewoon tijdens onze openingstijden jouw verjaardag vieren. Je hoeft voor een feestje zonder begeleiding of eten niet de reserveren.
Wil je na het zwemmen nog iets eten? In Sportcafé de Meerkamp boek je jouw feestje inclusief eten, drinken en een ijsje. Bel 020 441 65 61 voor meer informatie.

Zaalhuur
Je kunt jouw sportfeestje natuurlijk ook helemaal zelf invullen. Je huurt al een gymnastieklokaal vanaf € 27,30 per uur. In de gymzaal organiseer je een actief feestje*, zoals jij dat wilt.
Laat je het liever aan een professional over? Wij werken samen met de Sportkidsclub en Monkeymoves. Feestjes van de Sportkidsclub of Monkeymoves zijn in al onze locaties mogelijk.

BeweegBox
Kom met je vrienden twee uur lang lekker actief met ons feesten in de Beweegbox? De Beweegbox is een superleuke, uitdagende en interactieve sport- en spelruimte. Wij zorgen met onze ervaren, gediplomeerde spelbegeleiders voor de leukste balsporten, klim en klauteren parcoursen en de spannendste games. Met de grote interactieve spelwand kun je dansen, beestjes pletten, basketballen, volleyballen en honkballen. Wil je echt tot het uiterste gaan? Kom dan met ons lasergamen of freerunnen! Wat je ook wilt doen, wij maken jouw verjaardag een onvergetelijk feest! Kijk voor meer informatie hier: https://www.amstelveensport.nl/feestje-met-de-bus-of-in-the-box/

BeweegBus
Voor jouw feestje komen we met de BeweegBus naar jou toe!
We organiseren samen met jou, op iedere gewenste locatie, het allerleukste verjaardagsfeestje.
De Beweegbus zit vol met superleuke en uitdagende sporten & spellen. Zo kun je balsporten doen, springen op een luchtkussen, kickboksen, steppen, skelteren en waveboarden. Kijk voor meer informatie hier: https://www.amstelveensport.nl/feestje-met-de-bus-of-in-the-box/

Meer informatie
Wil je meer informatie over de huur van één van onze accommodaties,neem dan contact op met onze afdeling verhuur 088 8585 155 of via verhuur@amstelveensport.nl

* Onze accommodaties zijn uitsluitend te huur voor sportieve activiteiten. Eten en drinken is in de sportaccommodaties niet toegestaan.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp