Zeemeerminzwemmen

In zwembad De Meerkamp kun je een echte zeemeermin worden. Kinderen die zeemeermin willen worden, zijn tussen de 6 en 14 jaar oud.

Zeemeerminnen geven les
Zeemeermin worden is niet makkelijk! Behalve dat je moet leren om met een vissenstaart in en uit het water te komen, moet je natuurlijk ook snel en vooral ook elegant kunnen zwemmen. Daarom zijn er 3 diploma’s die je moet halen voordat je jezelf écht een zeemeermin mag noemen. Om zeemeermin te worden moet je bovendien eerst je C-diploma halen!

Leerling zeemeermin
De zeemeermin instructeurs toveren je helemaal om tot leerling zeemeermin, je hoeft daarvoor niets mee te nemen. Heb je zelf al een vissenstaart? Dan mag je die natuurlijk meenemen.

Les
De lessen voor beginners zijn op dinsdag van 17.00-18.00 uur. Er is op dit moment een kleine wachtlijst. Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten door in te schrijven via onze website. Als je naar de gevorderden groep gaat, zal de tijd veranderen. Voor het gevorderden programma, zul je bovendien zelf een vissenstaart moeten kopen.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen is er geen les.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen aan zeemeerminzwemmen met een maandabonnement zeemeerminzwemmen.
Klik hier voor de tarieven.

 

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp