AquaBootcamp

Wilt u een pittige training met afwisselende oefeningen en gebruik van verschillende materialen? Dan is AquaBootcamp echt iets voor u! AquaBootcamp is gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en kracht. Van onze speciaal opgeleide instructeur krijgt u in het water een intensieve work-out op muziek. Het water maakt de oefeningen extra zwaar, waardoor de training extra veel effect heeft.

Les
De AquaBootcamp wordt aangeboden tijdens Amstelveen Beweegt Gezond en Amstelveen Beweegt Samen.
En als aparte les:
Maandag 20.00 -21.45 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
Aan de AquaBootcamp kunt u deelnemen tijdens Amstelveen Beweegt Gezond en Amstelveen Beweegt Samen deelnemen met een losbad, een 12 badenkaart, een losbad 65+ en een 12 badenkaart 65+. ‘s Avonds kunt u uitsluitend deelnemen met een losbad aquasporten en een 12 badenkaart auqasporten.
Klik hier voor de tarieven
.

AQUABOXING

Wilt u flink aan uw conditie werken en bent u daarvoor op zoek naar de meest uitdagende aquasport van het moment? Kom dan eens meedoen aan AquaBoxing. Bij Aquaboxing doet u allerlei spierversterkende oefeningen en u leert daarbij diverse stoot en schoptechnieken. De les begint rustig, vervolgens gaat het tempo geleidelijk omhoog en worden de verschillende oefeningen steeds inspannender. Een les eindigt na 45 minuten met de zogenaamde warmingdown, oefeningen om het lichaam weer tot rust te brengen.

Les
Woensdag 20.15 – 21.00 uur
Donderdag 21.15 – 22.00 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen aan AquaBoxing met een losbad aquasporten of een 12 badenkaart aquasporten.
Klik hier voor de tarieven.

Hoge Intensiteit Training (H.I.T)

Als u op zoek bent naar een flinke work-out in het water dan zijn de H.I.T. lessen iets voor u. De H.I.T. heeft oefeningen met een steeds afwisselend inspanningsniveau in heupdiep water. De intensiteit van de oefeningen gaat van laag naar hoog en dat maakt de training uiterst effectief. Zo stapt u het water uit met het gevoel écht iets gedaan te hebben.

CONDITIE- EN SLAGVERBETERING

Heeft u altijd al uw zwemslagen willen verbeteren?
Terwijl u uw conditie verbetert, verbetert u onder leiding van onze enthousiaste docenten alle basis zwemvaardigheden. Met een aantal simpele tips en trics zwemt u al gauw een betere borst- of rugcrawl of schoolslag. De lessen worden gegeven in het (diepe) wedstrijdbad. U moet dus al kunnen zwemmen. Deelname is voor volwassenen vanaf 18 jaar. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers.

Les
Maandag 21.00 – 22.00 uur (als onderdeel van de Aquamix)
Donderdag 21.00 – 22.00 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen aan de conditie- en slagverbetering met een losbad aquasport en een 12 badenkaart aquasport.
Klik hier voor de tarieven.