Leszwemmen

Wij geven vakkundig maar vooral ook op een speelse manier les.

Zwemles voor iedereen

In De Meerkamp is uw kind altijd in veilige handen. We bieden verschillende soorten zwemlessen, zodat u kunt kiezen voor een zwemles die het beste bij uw kind past. Uw kind kan vanaf 4 jaar met de zwemles meedoen, houdt u wel rekening met onze wachtlijsten.

Vindt u de wachttijd te lang en wilt u eerder wil beginnen aan zwemlessen met uw kind?
Ga dan samen met uw kind naar Baby- en Peuterles, Peutersurvival of Kleutersurvival. Deze lessen zijn echt momentjes om samen en uw kind te genieten. Samen met de instructeur maakt u uw kind alvast watervrij en leert het de beginselen van het zwemmen. Zo kan uw kind goed voorbereid aan de zwemlessen beginnen.

De Meerkamp biedt de volgende zwemlessen:

  • Het zwemABC: 1x per week 45 minuten zwemles in groepen van 10-12 kinderen.
    • Zwemles voor kinderen van 7 jaar en ouder: 1x per week 45 minuten zwemles in groepen van 10-12 kinderen.
    • Intensieflessen: 1x per week een uur zwemles in groepen van 5-6 kinderen.
  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3: Heeft uw kind het zwemABC gehaald, dan kan het verder met zwemvaardigheidslessen. 1x per week 45 minuten les in groepen van 15 kinderen.
  • Zeemeermin zwemmen: Na het zwemABC kunt u ook kiezen voor zeemeeminzwemmen. 1x per week 45 minuten in groepen van 10-12 deelnemers.
  • Zwemles voor volwassenen: Zit uw kind op zwemles, maar kunt u zelf niet zwemmen? U bent niet de enige! Daarom kunt u in De Meerkamp ook zwemles voor volwassenen volgen. 1x per week 45 minuten in groepen van 10-12 deelnemers. Aan de lessen wordt zowel door dames als door heren deelgenomen.