Leszwemmen

Wij geven vakkundig maar vooral ook op een speelse manier les.

Zwemles voor iedereen

In De Meerkamp zijn er diverse soorten zwemlessen. U kunt als ouder dus kiezen voor een zwemles die het best bij uw kind past.  De zwemlessen zijn opgedeeld in “kikkersprongen” en bij elke behaalde kikkersprong krijgt uw kind een puzzelstukje van de kikker, die u bij begin van de lessen ontvangt. Zwemlessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Wilt u eerder beginnen aan zwemles met uw kind? Gaat u dan samen met uw kind naar Baby- en Peuterles, Peutersurvival of kleutersurvival dat is echt een momentje samen én u kind begint watervrij aan de zwemles!

Het zwemABC
De Meerkamp geeft 1x per week een uur zwemles in groepen van 10-12 kinderen. Uw kind zwemt in een vaste groep, met zoveel mogelijk een vaste instructeur.

Zwemles voor 7+
Is uw kind ouder dan 7? Dan hebben we een aparte lesgroep voor uw kind, zo hoeven ze niet tussen de “kleintjes” te zwemmen. De meeste oudere kinderen vinden dat wel zo prettig. De lessen zijn een uur per week en er zijn 10-12 kinderen per groep.

Intensieflessen
De intensieflessen zijn op zaterdag en op zondag. De lessen zijn 60 minuten en de groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen waarvan 5 vast zijn geplaatst. Uw kind zit op een vaste tijd bij een vaste lesgever tot en met kikkersprong 4, vanaf kikkersprong 5 zal de lesgever, en de tijd wijzigen.

Privé zwemlessen
In De Meerkamp worden ook privé zwemlessen gegeven. Tijdens de privéles krijgt uw kind één op één les van een vaste instructeur. Privé lessen zijn erg intensief voor een kind en duren daarom 30 minuten.

Zwemles op maat
Behalve de reguliere zwemlessen voor het zwemABC wordt er in De Meerkamp ook Zwemles Op Maat (ZOM) gegeven. ZOM is voor kinderen met bijvoorbeeld Down syndroom, stoornissen in het autistisch spectrum, PDDNOS, ernstige ADHD en/of kinderen met concentratie en socialisatie problemen. De lessen van ZOM zijn één op één lessen duren 30 minuten.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
Vindt uw kind zwemmen écht super leuk? Dan kan het zijn/haar zwemskills verder ontwikkelen in onze Zwemvaardigheidslessen. De groepen zijn maximaal 15 kinderen groot en er is ruimte voor zij-instroom.

Zeemeermin zwemmen
We leiden sinds kort ook echte zeemeerminnen op in het zwembad! De lessen voor zeemeermin zwemmen kunnen alleen gevolgd worden door kinderen met een C-diploma. De lessen zijn een uur en hebben 10-12 deelnemers.

Zwemles voor volwassenen
In Nederland, het land van water, is leren zwemmen een noodzaak. Daarom verzorgen wij in De Meerkamp niet alleen zwemles voor kinderen maar ook voor volwassenen. U leert op een plezierige wijze zwemmen en daarnaast streven wij er naar dat u zich veilig gaat voelen in het water. Aan de lessen wordt zowel door dames als door heren deelgenomen.