#amstelveenbeweegt

Zwem ABC voor kinderen

Uw kind is in goede handen
Onze instructeurs weten als geen ander hoe leuk en spannend de zwemles is, voor ouder en kind! Daarom geven we vooral spelenderwijs zwemles en passen onze lessen bij de belevingswereld van kinderen. Als je speelt, leer je als kind namelijk het meest! Natuurlijk hebben alle spelletjes een zwemdoel.

Lesgroepen en lesduur
De groepen zijn tot 12 kinderen groot en de zwemlessen duren 45 minuten per les.

Lesdag en lestijd
Kijk voor lesdagen en tijden op het zwemlesrooster.

Voorzwemmen
Als je verhuist bent of komt van een ander zwembad, dan hoeft jouw kind natuurlijk niet weer vooraf aan te beginnen. Het is mogelijk om op afspraak te komen voorzwemmen. Schrijf je kind in via het inschrijfformulier en vermeld onder opmerkingen waar je kind zwemles heeft gevolgd, hoelang en diep/ondiep water. Na de ingeplande afspraak neemt een instructeur een korte test af van maximaal 10 minuten om te kijken wat het zwemniveau is. Vervolgens wordt er met de ouder besproken wanneer en in welk niveau er gezwommen kan worden.

Vakanties en feestdagen
In vakanties en op feestdagen is er geen les.

Geldige entree kaarten

Zwem ABC – pakket
Dit all-in pakket biedt:

  • een diplomagarantie bij 95% aanwezigheid bij de lessen.
  • diploma- en afzwemkosten inbegrepen.
  • gratis toegang voor je kind (buiten de schoolvakanties en feestdagen om) als je met je kind tijdens het vrijzwemmen wilt oefenen.

Maandkaart
Met een maandkaart kan je kind vier lessen volgen. De maandkaart wordt steeds aansluitend verlengd. Je betaalt daarnaast diploma- en afzwemkosten.

Delen:

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Doorgaan naar artikel