Zwemmen voor zwangeren

Zwemmen is een van de weinige sporten die u de gehele zwangerschap kunt blijven beoefenen. In het water voelt u zich lichter en verlopen de bewegingen soepeler. De instructrice geeft in het warme water ontspanningsoefeningen, maar zet u ook aan tot verantwoord bewegen. Zo kunt u gedurende uw zwangerschap toch iets aan uw conditie blijven doen. Het zwemmen voor zwangeren is een uitstekende aanvulling op zwangerschapsgymnastiek. Het is verstandig uw arts of verloskundige van tevoren te raadplegen en eventuele bijzonderheden van uw zwangerschap te melden bij de instructrice.

Tijdens de lessen worden veel ervaringen uitgewisseld door de deelnemers. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten materiaal, zoals plankjes, stokken, ballen en opblaasbandjes. De lessen zijn op instuifbasis, u kunt dus komen wanneer u wilt. U dient wel rekening te houden met een maximum aantal per groep van 20 deelnemers. Kom dus op tijd! Indien u de lessen regelmatig bijgewoond heeft, heeft u automatisch voorrang op de wachtlijst voor de Baby- en Peuterlessen.

De lessen vinden plaats in het doelgroepenbad (32ºC) en duren 45 minuten.

Les
Op dinsdag van 19.15 tot 20.00 uur

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
U kunt deelnemen met een losbad aquasporten en een 12 badenkaart aquasporten.
Klik hier voor de tarieven.

CORONA VIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, op zondag 15 maart, is het volgende besluit genomen tot en met 28 april:

Het zwembad en al onze sportlocaties sluiten hun deuren voor publiek. Tevens gaan alle, door ons geplande, activiteiten tot die tijd niet door.

Het kantoor blijft geopend, maar met minimale bezetting.

Wij houden jullie op de hoogte.

Team zwembad de Meerkamp